Comandă

Comenzile le primim prin: internet www.polytronromania.ro și telefon +40 734 154 845 de luni până vineri, între orele: 9.00 și 17.00. Plasând o comandă, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare One Tool SRL, iar acesta confirmă imediat acceptarea comenzii spre realizare.

Prețurile

Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Pe lângă prețul produselor, atunci când este cazul, clientul va suporta și costurile de expediere, livrarea se va efectua prin firma de curierat Fan Courier, iar plata coletului se face ramburs către agentul de curierat.

Oferim livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei (cu TVA). Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 Lei (cu TVA), se percepe o taxa de livrare de 20 lei (cu TVA).

Livrarea mărfii

Livrarea mărfii se face pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plată aleasă și se efectuează în termen de 2 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.

Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai mare, care nu poate depăşi 2 săptămâni de la data primirii comenzii, iar livrarea mărfurilor are loc numai pe teritoriul României.

Costurile de expediere, atunci când este cazul, se calculează numai o singură dată, la livrarea principală a mărfii, chiar dacă comanda se va realiza în mai multe rânduri. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Dreptul de returnare a mărfii

Garantăm dreptul de returnare a bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Returnarea mărfii se poate realiza în 14 zile de la data livrării. Pentru încadrarea în termenul prevăzut este suficientă depunerea declarației corespunzătoare înainte de expirarea lui la adresa One Tool SRL, str. Theodor Sperantia, nr. 104, sector 3, Bucuresti. Obligațiile reciproce ale părților se vor realiza imediat, nu mai târziu de 14 zile.

Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie, la adresa: str. Theodor Sperantia, nr. 104, sector 3, Bucuresti. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură. În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură, One Tool SRL poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului, valoarea acestei compensații poate fi dedusă din prețul de vânzare care urmează a fi rambursat Cumpărătorului. În caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu fotografia lui şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul Fan Courier. Costul de returnare este înapoiat în baza chitanţei de la Fan Courier şi numai după acceptarea returnării.

În cazul în care One Tool SRL nu își va realiza obligațiile privind livrarea tuturor produselor comandate în timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită in 14 zile din momentul efectuării returului, prin cont bancar (notați contul IBAN în spațiul corespunzător, pe documentul de restituire) sau prin mandat poștal (adresa de expediere trebuie sa corespundă cu cea din buletinul dumneavoastră).

Garanție

Firma noastră asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție a produsului, pentru fiecare produs în parte. Dacă produsul nu corespunde, puteți solicita, fără plată, înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 14 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garanția se validează cu certificatul de garanție și cu factura din colet. Pentru fiecare cerere de garanție se întocmește un proces verbal, care va conține informații privind produsul, data de achiziționare a acestuia, reclamația concretă cu care vă adresați Serviciului de Relații cu Clienții. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin telefon la +40 734 154 845 sau e-mail la contact@polytronromania.ro

Dacă reclamația este justificată, One Tool SRL va plăti costurile suportate pentru expedierea coletului obișnuit, doar dacă acesta este returnat prin intermediul Fan Courier.

Protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, One Tool SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții, un membru al familiei lor sau alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră. Datele personale sunt culese numai pentru nevoile One Tool SRL și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamei, cu respectarea imperativului de protecție a datelor, impus de legislație. Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către One Tool SRL și partenerii săi, precum și cu primirea de informații comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor, lucru care va fi semnalat în scris la adresa: str. Theodor Sperantia, nr. 104, sector 3, Bucuresti sau prin e-mail la contact@polytronromania.ro.