Întrebări frecvente

Poate anula aditivul Polytron MTC garanţia producatorului?

Categoric nu.

Garanţia acoperă doar materialele și manopera utilizate în echipamentul garantat și nu este anulată de utilizarea unei solutii de lubrifiere mai performante.

Ce cantitate de aditiv Polytron MTC Concentrat ar trebui să adaug în ulei?

Se adaugă 473 ml de aditiv de ulei Polytron MTC la un volum de 4.73 L de ulei. În general și pentru volume mai mari se recomandă utilizarea în procent de 10% din volumul total.

Care sunt beneficiile utilizării aditivului de carburant Polytron?

Aditivul de carburant Polytron ajută la tratarea componentelor din sistemul de alimentare, carburaţie sau injecţie și totodată dizolvă depunerile de pe acestea. Formula unică a aditivului de carburant curăță injectoarele, pistoanele și supapele.

Cât de repede pot observa rezultatele utilzării aditivului Polytron MTC?

Pentru majoritatea mașinilor rezultatele sunt imediate. De la caz la caz însă rezultatele pot apărea după câteva sute de kilometri parcurși sau câteva utilizări repetate ale tratamentului de motor datorită faptului ca aditivul pătrunde și acţionează treptat asupra componentelor motorului.

Ar putea dăuna senzorului de oxigen sau sondei lambda utilizarea tratamentului de carburant Polytron?

Nu, formula aditivului este concepută pentru utilizare indiferent de tipul senzorului sau convertoarelor catalitice. Aditivul de combustibil Polytron este certificat RAR-OCP nr. 4239.

Gama unică de tratamente pentru carburanţi, lubrifianţi și produse de întreţinere de la Polytron răspunde acestor preocupări frecvente. Polytron crește productivitatea și durata de viaţă a echipamentelor și mărește timpul de funcţionare.