Cum acţionează aditivul Polytron

Uleiul la care s-a adăugat aditivul de ulei Polytron formează o legătură cu suprafaţa metalică tratată. Această legătură este chiar mai puternică acolo unde s-a acumulat căldură excesivă ca urmare a frecării între două suprafeţe metalice.

Majoritatea uleiurilor ar fi expuse la scăderea vîscozităţii termice și ar tinde să curgă departe de aceste zone, expunând metalul la uzură, în schimb Polytron acţionează direct la punctele de uzură sau punctele fierbinţi, astfel încât protecţia este realizată acolo unde este necesară cel mai mult.

Stratul creat reduce frecarea și ajută la protejarea pieselor echipamentelor dumneavoastră în condiţiile cele mai dificile.

Frecarea rupe pelicula fluidă de lubrifiant dintre suprafeţe; produce uzură sau pierdere de metal, gripare, rupere și sudare între suprafeţele metalice; eliberează energie sub formă de căldură, care poate avea efect negativ asupra mecanismului și contaminează lubrifianţii utilizaţi.

Aditivul de ulei Polytron este un lubrifiant nou care duce lubrifierea normală cu un pas mai departe, prin faptul că acesta nu numai că are o rezistență superioară a peliculei, dar, de asemenea, impregnează metalul în sine, din punct de vedere metalurgic, pe suprafeţele de frecare.