Fiecare dintre noi ne-am obisnuit ca, atunci cand vine vremea sa schimbam uleiul la masina, sa ne orientam dupa un produs cat mai bun si mai ieftin, pe care sa ni-l permitem sa-l schimbam dupa ce am parcurs 10.000 de km.

Daca veti folosi insa produsul Polytron, in proportie de 10% din cantitatea totala de ulei pe care o turnati de obicei, nu veti mai fi nevoiti sa schimbati uleiul atat de des, iar economiile in timp vor fi considerabile.

In loc sa inlocuiti uleiul dupa 10.000 km. parcursi, puteti face acest lucru dupa 50.000 de km. In cazul in care folositi doar un ulei obisnuit veti cheltui in medie cate 200 de lei la fiecare schimbare a acestuia, iar daca adaugati Polytron costul creste la 300 de lei, insa se mareste perioada de utilizare.

Astfel, daca parcurgeti, de exemplu, 100.000 de km. si folositi numai ulei obisnuit va trebui sa-l schimbati de 10 ori, iar costul va fi de aproximatitiv 2.000 de lei. Insa daca veti adauga Polytron, veti schimba uleiul numai de doua ori, iar costurile vor fi de numai 600 de lei, in timp ce diferenta de 1.400 de lei va ramane in buzunarul dumneavoastra.

In plus, performantele motorului se vor imbunatati, iar durata de viata a acestui va creste. Nu trebuie sa va faceti probleme daca produsul este adecvat tipului de motor de la masina voastra sau unui anumit tip de ulei pe care il folositi, pentru ca este compatibil cu orice motor care functioneaza cu benzina, motorina sau GPL si cu toate uleiurile minerale sau sintetice.

Aflati mai multe informatii aici

Lasă un răspuns