Gama de aditivi performanti pentru ulei Polytron protejeaza foarte bine motoarele si echipamentele in conditii de umezeala extrema.

Efectul de „lustruire” pe care Polytron il are in cazul suprafetelor uzate, aflate in frecare, duce la cresterea duratei de viata a echipamentelor, la imbunatatirea performantelor si la o substantiala reducere a consumului de combustibil sau de energie.

Totodata, aditivul performant pentru ulei Polytron special conceput pentru motoare pe benzina sau diesel imbunatateste considerabil performantele acestora, le lubrifiaza si elimina aproape total uzura partilor aflate in miscare.

In plus, acest aditiv performant pentru ulei curata orice depuneri aflate pe sistemele de injectie, carburatoare, valve si alte piese ale motoarelor si contribuie la obtinerea unor emisii de gaze mult mai putin poluante.

Combinatia obtinuta prin utilizarea, in cazul motoarelor, a gamei de aditiv pentru combustibil impreuna cu cea de aditiv performant pentru ulei Polytron contribuie la o considerabila reducere a consumului de combustibil si de ulei.

Aflati mai multe informatii aici

Lasă un răspuns